Close
Book Your Reservation

Healing

Healing

Healen betekent letterlijk: heel worden…
Iedereen is verantwoordelijk voor de eigen gezondheid. Soms lukt het niet om hier sterk in te staan. Dan is er geen balans: de energie in het lichaam stroomt niet vrij door, de eigen wijsheid is buiten bereik. Hoewel de meeste mensen deze energie met het blote oog niet kunnen zien, kun je deze energiestroom wel bewust ervaren. De ene mens is daar gevoeliger voor dan de andere. Voel je je wel eens helemaal leeggelopen na een werkdag of na een bezoek aan een drukke omgeving?
Je voelt je dan futloos en je vraagt je dan af waar je ‘energie’ gebleven is.

Door onverwerkte levensgebeurtenissen, onverwerkte gevoelens en vastgeroeste overtuigingen kunnen er blokkades ontstaan in je energiestroom. Net als een rivier die uit zijn voegen treedt en minder gaat stromen wanneer er een rotsblok invalt, kan je energiestroom ook dergelijke blokkades vertonen. Wanneer energie niet vrij kan stromen kan je last krijgen van klachten van uiteenlopende aard: van emotionele (bijv. je niet lekker in je vel voelen, je niet jezelf voelen) tot fysieke klachten (bijv. pijn, ziekte). Een healing kan je helpen deze blokkades op te ruimen, zodat je energie weer vrij kan stromen en jij weer lekker in je vel komt te zitten. Energie, die vrijelijk stroomt brengt je weer in contact met je vitaliteit en je levenskracht. Het brengt je weer bij wie jij in essentie bent.

Healing Behandelingen

shutterstock_226358695

Metamorfosemassage

Metamorfosemassage is een zeer zachte vorm van massage van hoofd, voeten en handen. De metamorfosemassage is erop gericht om je te kunnen ontpoppen van rups naar vlinder.

eft-behandeling

EFT

EFT is een methode om een beeld of ervaring los te koppelen van een negatief gevoel, waardoor je dat gevoel helemaal los kunt laten.

theta-healing

Thèta Healing

Thèta healing is een effectieve techniek voor het werken met en veranderen van belemmerende overtuigingen tot op DNA niveau.

quantum-touch

Quantum Touch®

Quantum-Touch® een veilige, natuurlijke, snelle en eenvoudige methode van praktische healing.

reiki-behandeling

Reiki

Reiki is een natuurlijke geneeswijze waarbij de genezende levensenergie wordt doorgegeven door handoplegging.