Close
Book Your Reservation

Massage

Massage

Heb je spanningsklachten, zit je niet lekker in je vel, heb je fysieke of emotionele pijn, verlang je naar een volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling of is het gewoon tijd om ook eens aandacht aan jezelf te geven?
De diverse massagebehandelingen welke door Heel de Mens worden gegeven brengen je: ontspanning, rust, balans en inzicht in je persoonlijke ontwikkeling.
Het zelf helend vermogen van het lichaam wordt met elke vorm van massage aangesproken en zorgt er voor dat afvalstoffen door het lichaam kunnen worden afgevoerd.

De verschillende massagevormen bij Heel de Mens worden gegeven vanuit aandacht en respect voor datgeen wat is. Dit kan betekenen dat geen enkele massagevorm op zichzelf staat. Afhankelijk van het verloop van de massage en de behoefte van de cliënt kunnen verschillende massagevormen gecombineerd worden. Hierbij zal niet zelden de intuïtie van de masseur leidend zijn.

Massage Behandelingen

energetische-massage

Energetische Massage

Een energetische massage is een samenspel. Tijdens de energetische massage laat je spanning en stress los.

fibromyalgie massage

Fibromyalgie Massage

Een fibro-massage is in staat het lichaam weer tot rust te brengen en zorgt er voor dat het lichaam weer in balans komt.

raindrop technique

Raindrop Therapie

Raindrop Technique is een krachtig instrument om de balans in het lichaam te herstellen en de geest tot rust te brengen.

Klankschaal massage

Klankschaal Massage

Met een klankschaalmassage wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam aangesproken. Omringd door klank kun je loslaten wat je bezig houdt.

Dorn Breuss Methode

Dorn/Breuss

De Dorn methode is een zachte wervel en gewrichtsbehandeling, die gebruikt wordt bij klachten, die direct of indirect samenhangen met de wervelkolom.

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Deze vorm van massage brengt je lichaam enerzijds in een diepe ontspanning, anderzijds ervaar je dat je weer bewust wordt van je eigen lichaam.