Close
Book Your Reservation

Thèta Healing

Thèta Healing

Thèta healing kent haar oorsprong in aura reading en healing. Door op een heel directe manier contact te maken met de bron (Bron, de schepper, God, Vader, Moeder, Al dat is, etc) en daarbij af te stemmen op de Thèta hersengolffrequentie, blijken de healings- en readings bijzonder effectief. Het niveau van de dualiteit, de twijfel, wordt overstegen.

Thèta healing of DNA healing, is een effectieve techniek voor het werken met en veranderen van belemmerende overtuigingen tot op DNA niveau. Met Thèta healing is het mogelijk die overtuigingen snel opsporen en eenvoudig te veranderen in ondersteunende overtuigingen, die je kunnen helpen bij je persoonlijke ontwikkeling.

Wanneer duidelijk is geworden waar de healing voor nodig is (dit wordt afgestemd in een voorgesprek met de cliënt), wordt vanuit de ‘Thèta’ stand de healing volbracht. Je zit hierbi,j tegenover de therapeut, op een stoel. Deze begeleidt het healingproces tot het geheel is afgerond door middel van intuïtieve waarneming. Via de therapeut ben je verbonden met de Bron en de onvoorwaardelijke liefde die je daarmee zult ervaren, zullen je op je gemak doen voelen tijdens een healingsproces.

Kosten:
Duur: 60 minuten Kosten: € 55,00